Selskapsmenybilde.png

SELSKAPSMENY

Forrett

Røykt- og omnsbakt laks, grøn salat, ramslauksrømme og toast 
(allergen: kveite, mjølk)

 

Spekeskinke med eplesalat av sesongens eple

 

Tomat- og mozarellasalat med heimelaga sylta raudlauk
(allergen: mjølk)

 

Blomkålsuppe med sprøsteikte baconbitar og heimebaka brød
(allergen: mjølk)

 

Kylling med frisk salat av mango, vårlauk, agurk, ingefær og chili

 

Alle forrettar vert serverte med ramslaukstoast.
(allergen: kveite)

Hovudrett

Omnsbakt aure med kokte eller omnssteikte poteter, grønsaker, purresmør og rømme

(allergen: fisk, mjølk)

 

Torsk på ei seng av ertepuré, saltbakte poteter, grønsaker og purresmør
(allergen: fisk, mjølk)


Røykt svinekam med surkål, tyttebærsyltetøy og kokte eller omnssteikte poteter, grønsaker og saus

 

Kalvesteik med steikt sopp, lauk, paprika, tyttebærsyltetøy og kokte eller omnssteikte poteter, grønsaker og fløytesaus
(allergen: mjølk)


Lammesteik med kokte eller omnssteikte poteter, grønsaker, steikt sopp, lauk, paprika og tyttebærsyltetøy


Kalkun med omnsteikte poteter, grønsaker, fløytesaus og waldorfsalat 
(allergen: mjølk, egg, selleri)

 

Biff- eller viltgryte med salat, ramslauksdressing, ris, brød og smør eller potetstappe
(allergen: mjølk, kveite i brød)

Dessert

Tilslørte bondepiker med eplemos av Steinstøeple, piska krem og kavring
(allergen: egg, mjølk, kveite, nøtter)


Karamellpudding med karamellsaus og piska krem 
(allergen: mjølk, egg)


Sitronfromasj med sesongens friske bær 
(allergen: mjølk, egg)


Pannacotta servert med piska krem, bringebær frå Steinstø og eit dryss søte, omnssteikte smular
(allergen: mjølk, kveite, egg)


Sjokolademousse med bringebær frå Steinstø og vaniljesaus 
(allergen: mjølk, soyalecitin)   

 

Smuldrepai av sesongens frukt eller bær med is og vaniljesaus
(allergen: kveite, mjølk)  

 

Til desserten vert det servert kaffi og te.

Prisar

 2-rettars meny: 445,- pr. pers. (Minimum 15 pers)

3-rettars meny: 495,- pr. pers. (Minimum 15 pers)

Born under 4 år:Gratis

Born 4-11 år:Halv pris

Pris inkluderer:Oppdekking, enkel blomepynt og lys, servering og rydding for eit 3-timars opphald. Opphald utover dei inkluderte tre timane kostar 600,- pr. time.

Om ynskjeleg er det høve til å ta med eigne kaker. Me kokar kaffi og te til kakene, dekker opp, serverer og ryddar. Pris 65,- pr. pers.

For bestilling eller spørsmål, ta kontakt med Heidi på e-post: post@steinsto-kakebu.no
/ tlf: 996 91 527 

Me ynskjer dykk hjarteleg velkomne til gards!