Me beklagar å meddela at det ikkje vert noko drift av Steinstø frukt- og kakebu i sesongen 2023.
På grunn av helsemessige årsaker har me tatt nokre vanskelege val for sesongen 2023. Det inneber å ikkje driva Steinstø frukt- og kakebu eller gardsrestauranten. Samt at det ikkje vert dreve turisme. Garden vert driven vidare i noko mindre målestokk enn før.
Bær og frukt skal selgjast ved sjølvbetjent løysing ved Kakebua i år.
Steinstø Kakebu AS ved Heidi Steinstø Helgheim, har flytta lokasjon til Folkets hus i Ålvik. Dersom du ynskjer catering eller å ha selskap, kan du ta kontakt med Heidi på mail: heidi.helgheim@gmail.com eller telefon 996 91 527.
Bryllaupsmeny
Forrett
Røykt- og omnsbakt laks, grøn salat, ramslauksrømme og toast
(allergen: kveite, mjølk)
Spekeskinke med eplesalat av sesongens eple
Tomat- og mozarellasalat med heimelaga sylta raudlauk
(allergen: mjølk)
Blomkålsuppe med sprøsteikte baconbitar og heimebaka brød
(allergen: mjølk)
Kylling med frisk salat av mango, vårlauk, agurk, ingefær og chili
Alle forrettar vert serverte med ramslaukstoast.
Hovudrett
Omnsbakt aure med kokte eller omnssteikte poteter, grønsaker, purresmør og rømme
(allergen: fisk, mjølk)
Torsk på ei seng av ertepuré, saltbakte poteter, grønsaker og purresmør
(allergen: fisk, mjølk)
Røykt svinekam med surkål, tyttebærsyltetøy og kokte eller omnssteikte poteter, grønsaker og saus
Kalvesteik med steikt sopp, lauk, paprika, tyttebærsyltetøy og kokte eller omnssteikte poteter, grønsaker og fløytesaus
(allergen: mjølk)
Lammesteik med kokte eller omnssteikte poteter, grønsaker, steikt sopp, lauk, paprika og tyttebærsyltetøy
Kalkun med omnsteikte poteter, grønsaker, fløytesaus og waldorfsalat
(allergen: mjølk, egg, selleri)
Biff- eller viltgryte med salat, ramslauksdressing, ris, brød og smør eller potetstappe
(allergen: mjølk, kveite i brød)
Dessert
Tilslørte bondepiker med eplemos av Steinstø-eple, piska krem og kavring
(allergen: egg, mjølk, kveite, nøtter)
Karamellpudding med karamellsaus og piska krem
(allergen: mjølk, egg)
Sitronfromasj med sesongens friske bær
(allergen: mjølk, egg)
Pannacotta servert med piska krem, bringebær frå Steinstø og eit dryss søte, omnssteikte smular
(allergen: mjølk, kveite, egg)
Sjokolademousse med bringebær frå Steinstø og vaniljesaus
(allergen: mjølk, soyalecitin)
Smuldrepai av sesongens frukt eller bær med is og vaniljesaus
(allergen: kveite, mjølk)
Prisar
2-rettars meny: 385,- pr. pers.
(Minimum 15 pers)
3-rettars meny: 425,- pr. pers.
(Minimum 15 pers)
Born under 4 år: Gratis
Born 4-11 år: Halv pris
Om De ynskjer det, er det sjølvsagt mogleg å kjøpa ein bryllaupspakke som inkluderer kokk og serveringspersonale.
For gode tilbod og bestilling,
ta kontakt med Heidi på:
post@steinsto-kakebu.no / 996 91 527