Skjermbilde 2018-04-11 kl. 13.13.04.png

KOLDTBORD


Alternativ 1:
Svinesteik med surkål og svisker 
Roastbeef m/remulade (allergèn: egg,mjølk)
Røykt skinke med ananas
Kyllingfilet med heimelaga waldorfsalat (allergèn: mjølk, selleri)
Røykt laks med eggerøre (allergèn: fisk, egg, mjølk)
Ovnsbakt aure-filèt med rømme(allergèn: fisk, mjølk)
Reker (ferdig skrella) med majones (allergèn: blautdyr, egg)
Grønn salat med tomat, mais, agurk, raudløk og paprika 
Heimelaga potetsalat (allergèn: mjølk)
Ramsløkdressing (allergèn: mjølk)
Brød og smør (allergèn: kveite, mjølk)

 Dessert: Tilslørte bondepiker eller bærblanding m/ vaniljesaus (allergèn: mjølk)
          

Alternativ 2:
Som alternativ 1 men i tillegg:
Spekemat, omnssteikte poteter og flatbrød (allergèn: kveite)

Dessert: (Pris under inkluderer 1 ekstra dessert):
Heimelaga karamellpudding m/ krem (allergèn: mjølk, egg) eller
Sitron-fromasj (allergèn: mjølk, egg), pannacotta (allergèn: mjølk) eller
Sjokolademousse (allergèn: mjølk, soyalecitin, mandlar)  

  

SPEKEMAT (Minimum 10 personar)                   
Fenalår, spekeskinke, spekepølse
Eggerøre (allergèn: egg, mjølk)
Potetsalat (allergèn: mjølk)
Kokte poteter
Grønn salat
Waldorfsalat (allergèn: mjølk, selleri)
Ramsløkdressing, rømme, fint og grovt brød, flatbrød og smør (allergèn: mjølk, kveite)                                   


 For gode tilbod og bestilling, ta kontakt på:
post@steinsto-kakebu.no, 996 91 527