Skjermbilde 2018-04-11 kl. 13.13.04.png

KOLDTBORD


Svinesteik med surkål og svisker 

Roastbeef m/remulade (allergèn: egg,mjølk)

Kyllingfilet med heimelaga waldorfsalat (allergèn: mjølk, selleri)

Spekefat med eit assortert utval av spekekjøt og pølser

Røykt laks med eggerøre (allergèn: fisk, egg, mjølk)

Ovnsbakt aurefilèt med rømme(allergèn: fisk, mjølk)

Pilla reker med majones (allergèn: blautdyr, egg)

Omnssteikte poteter

Grønn salat med tomat, mais, agurk, raudløk og paprika 

Heimelaga potetsalat (allergèn: mjølk)

Ramsløkdressing (allergèn: mjølk)

Brød, flatbrød og smør (allergèn: kveite, mjølk)

Dessert

Tilslørte bondepiker  (allergen: mjølk, kveite, mandlar)

Bærblanding m/ vaniljesaus (allergèn: mjølk)

Heimelaga karamellpudding m/ krem (allergèn: mjølk, egg) 

Sitron-fromasj (allergèn: mjølk, egg)

Pannacotta (allergèn: mjølk) 

Sjokolademousse (allergèn: mjølk, soyalecitin, mandlar)  

Pris

Kun koldtbord: 400,- pr. person

Koldtbord med heimelaga karbonader og lauk i tillegg: 450,- pr. person

Koldtbord med 1 dessert: 450,- pr. person 

Koldtbord med 2 dessertar: 500,- pr. person         

  

SPEKEBORD

(Minimum 15 personar)                   

Fenalår, spekeskinke, spekepølse

Eggerøre (allergèn: egg, mjølk)

Potetsalat (allergèn: mjølk)

Kokte poteter

Grønn salat med tomat, mais, agurk, raudløk og paprika 

Waldorfsalat (allergèn: mjølk, selleri)

Ramslauksdressing, rømme, fint og grovt brød, flatbrød og smør (allergèn: mjølk, kveite)    

Pris

Spekebord : 400,- pr. person

Spekebord med 1 dessert: 450,- pr. person

Spekebord med 2 dessertar: 500,- pr. person                               


 For gode tilbod og bestilling, ta kontakt på:
post@steinsto-kakebu.no, 996 91 527