Skjermbilde 2018-04-11 kl. 13.13.04.png

VARM MAT

FORRETT, Supper           
Aspargessuppe (allergèn: mjølk)
Blomkålsuppe m/steikte baconbitar (allergèn: mjølk)
Fiskesuppe (allergèn: fisk, blautdyr, mjølk)

HOVUDRETTAR                          
Ovnsbakt aure m/agurksalat og rømme (allergèn: fisk, mjølk)
Svinesteik m/surkål og svisker
Røykt svinekam
Kalvesteik
Lammesteik m/steikt sopp, løk, paprika
Kalkun m/waldorfsalat (allergèn: mjølk, egg, selleri)

 
Til alle rettane: Kokte eller ovnssteikte poteter, grønnsaker, saus og tyttebærsyltetøy. Dersom fløytegratinerte poteter: kr. 20,- i tillegg pr.pers. Mat nok til 2 serveringar.

ANNA
Betasuppe m/brød (allergèn: kveite i brødet)
Lapskaus m/flatbrød (allergèn: kveite i flatbrødet)
Biffgryta m/ris, salat, ramsløkdressing, brød og smør (allergèn: mjølk, kveite i brød)
Viltgryta m/ris, salat og dressing (allergèn: mjølk)

(Dersom heimelaga potetstappe til gryterettane: 20,- i tillegg pr. pers.)


For gode tilbod og bestilling, ta kontakt på:
post@steinsto-kakebu.no, 996 91 527