Skjermbilde 2018-04-11 kl. 13.13.04.png

TAPAS

TAPAS (Minimum 15 personar)

Lefserulladar m/røykt laks og ostekrem med ramsløk (allergèn: kveite, fisk, mjølk)
Chili-marinerte pannesteikte scampi (allergèn: blautdyr)
Sashimi av laks m/ ponzo-saus (allergèn: fisk)
Marinert kylling på spyd
Baconsurra dadlar
Heimelaga kjøttbollar m/ sopp og løk (allergèn: mjølk, egg, kveite)
Pai m/ skinke (allergèn: egg, mjølk, kveite)
Pastasalat m/ bacon (allergèn: kveite, mjølk, egg)
Couscous-salat m/ løk og friske grønnsaker (allergèn: kveite)
Waldorfsalat (allergèn: mjølk, selleri)
Omnssteikte poteter
Focaccia-brød (allergèn: kveite)
Smør (allergèn: mjølk)
Ramsløksdressing og aioli (allergèn: mjølk, egg) 

 
TAPAS-DESSERT:

Tilslørte bondepiker (allergèn: mjølk, kveite, kan innehalda spor av nøtter)
Sjokolade-mousse m/ bringebær (allergèn: mjølk, mandlar, soyalecitin)
Pannacotta m/ mandlar og bringebær (allergèn: mandlar, mjølk)
Porsjons-ostekake (allergèn: kveite, mjølk)

For gode tilbod og bestilling, ta kontakt på:
post@steinsto-kakebu.no, 996 91 527