Skjermbilde 2018-04-11 kl. 13.13.04.png

KOLDTBORD

Svinesteik med surkål og svisker 

Roastbeef m/ remulade (allergèn: egg,mjølk)

Spekefat med eit assortert utval spekekjøt og pølser

Kyllingfilet med heimelaga waldorfsalat (allergèn: mjølk, selleri)

Røykt laks med eggerøre (allergèn: fisk, egg, mjølk)

Ovnsbakt aurefilèt med rømme (allergèn: fisk, mjølk)

Pilla reker med majones (allergèn: blautdyr, egg)

Grøn salat med tomat, mais, agurk, raudløk og paprika 

Saltbakte poteter

Heimelaga potetsalat (allergèn: mjølk)

Ramslauksdressing (allergèn: mjølk)

Brød, flatbrød og smør (allergèn: kveite, mjølk)

DESSERT

Tilslørte bondepiker (allergen: mjølk, kveite)

Bærblanding m/ vaniljesaus (allergèn: mjølk)

Heimelaga karamellpudding m/ krem (allergèn: mjølk, egg)

Sitronfromasj (allergèn: mjølk, egg), pannacotta (allergèn: mjølk)

Sjokolademousse (allergèn: mjølk, soyalecitin, mandlar)  

 

Pris

Kun koldtbord: 300,- pr. person

Koldtbord med 1 dessert: 350,- pr. person

Koldtbord med 2 dessertar: 390,- pr. person


         

 

SPEKEBORD

(Minimum 15 personar)                   

Fenalår, spekeskinke, spekepølse

Eggerøre (allergèn: egg, mjølk)

Potetsalat (allergèn: mjølk)

Kokte poteter

Grønn salat med tomat, mais, agurk, raudløk og paprika 

Waldorfsalat (allergèn: mjølk, selleri)

Ramslauksdressing, rømme, fint og grovt brød, flatbrød og smør (allergèn: mjølk, kveite)    

Pris

Spekebord : 300,- pr. person

Spekebord med 1 dessert: 350,- pr. person

Spekebord med 2 dessertar: 390,- pr. person    


 For gode tilbod og bestilling, ta kontakt på:
post@steinsto-kakebu.no, 996 91 527